Over mij

Over mij

Mijn naam is Max Basener

Tien jaar geleden ben ik begonnen met het maken van muziek en doe dat vandaag nog steeds met groot genoegen. Toen ik net begon luisterde ik met name naar hardrock en bluesrock. Denk aan Red Hot Chili Peppers, Slash, Stevie Ray Vaughan, Van Halen en Jimi Hendrix. Later raakte ik geïnteresseerd in jazzrock en traditionele jazz. Om een paar voorbeelden te noemen: Greg Howe, Guthrie Govan, John Scofield, Kurt Rosenwinkel en Martijn van Iterson.

Zo nu en dan treedt ik op met mijn band Magik Trick waar ik al zeven jaar mee samenspeel. Met deze band heb ik aan meerdere bandwedstrijden meegedaan waaronder Clash Of The Titans waarvan wij in 2019 de hoofdprijs wonnen. Ik trad op in o.a. Tivoli, de Helling, Eurosonic Noorderslag en Bevrijdingsfestival Utrecht. In 2022 studeerde ik af aan de Nederlandse Pop Academie en studeer nu aan het Conservatorium Utrecht.

Het leukste vind ik om muziek te kunnen delen met anderen. Muziek maken samen met mensen is in mijn ogen één van de waardevolste dingen die je kunt doen als musicus. Als het op lesgeven aankomt houd ik er van om mensen de gelegenheid te bieden om te kunnen ontdekken en leren in een vertrouwde omgeving. Naast spelen in een band en lesgeven doe ik af en aan studio- en sessiewerk met verschillende artiesten. 

Muzieklessen zijn erg persoonlijk en daarom is het van groot belang om af te tasten of er een goede click is tussen de leerling en de docent. Om deze reden begin ik altijd met een gratis proefles. Ben jij nou erg benieuwd naar een gitaarles van mij? Schroom niet om te bellen of een berichtje te sturen!


Gallerij

Scroll naar boven